Restaurants RIU Papayas

Divers ontbijt, lunch en diner

In het RIU Papayas hotel wordt er elke dag verse ingrediënten gebracht zodat jij kunt genieten van alle heerlijke snacks en buffetten. Bij het ontbijt wordt er een buffet verzorgd met veel keuze voor jong en oud. Ook zorgt RIU Papayas ervoor dat er elke ochtend een kok staat die alles wat u wenst klaarmaakt. 

Lunchbuffet / snacks & drinks

Ook bij het lunchbuffet worden er superverse ingrediënten gebruikt, met deze ingrediënten wordt er heel divers gekookt. Je kunt kiezen voor Aziatisch, Spaans of een normale lunch die jij zelf kan samenstellen. Tijdens de lunch kunnen er ook nog steeds snacks en cocktails worden afgehaald. Het bijzondere bij RIU Papayas is dat ze beschikken over een 24/7 all inclusive service. Je kunt dus 24/7 drinken en snacks afhalen in een van de restaurants op het park.

24/7 restaurant service

De all-inclusive 24-uurs service biedt meerdere culinaire opties waar u kunt genieten van de unieke smaken van Gran Canaria. Het heeft een buffetrestaurant, een Aziatisch restaurant Zhú en Olé, waar u kunt genieten van de specialiteiten van de traditionele Spaanse keuken.
De hele dag door kunt u genieten van zoveel cocktails, snacks en drankjes als u wilt, terwijl u uitrust of speelt met de kinderen in de prachtige zwembaden, waarvan er één glijbanen heeft waar de kleintjes van zullen genieten. ‘S Avonds biedt Hotel Riu Papayas avondentertainment met shows en livemuziek.